Det var ärligt talat badkaret som gjorde att jag bestämde mig för att köpa min lägenhet. Har bara bott utan badkar i ett år i mitt liv och då hade vi t.o.m. duschen i källaren och delade den med en annan lägenhet. Det var något av det vidrigaste jag varit med om när det gäller boende. För mig så är mina bad så mycket mer än bara rengöring, det är mitt sätt att samla kraft och bara njuta. Så efter året utan badkar lovade jag mig själv att aldrig någonsin igen vara utan. Och det löftet har jag hållit.

När jag bodde i kollektivet fanns det ju t.o.m. jacuzzi, det vägde upp mycket av nackdelarna med att dela lägenhet med 3 killar 🙂 Fast jag blev aldrig så extrem som en av killarna som brukade ta med sig laptopen i badet! Jag nöjer mig med någon glossig tidning eller en god bok.

Om jag har gott om tid på morgonen händer det rätt ofta att jag tappar upp ett bad och tar med mig kaffekoppen och DN dit. En bättre start på dagen finns inte.

Mina favoritbadprodukter:
* Bubbellimpa från Lush
* Philosophys Strawberry Ice Cream
* Mujis mjölkbadsalt (tack för tipset Ran)
* Ett badsalt från Kanebo som jag fick av Ali i födelsedagspresent. Vet inte vad det heter då all text är på japanska på förpackningen 🙂