Publicerad den 2 kommentarer

Bada badkar

Det var ärligt talat badkaret som gjorde att jag bestämde mig för att köpa min lägenhet. Har bara bott utan badkar i ett år i mitt liv och då hade vi t.o.m. duschen i källaren och delade den med en annan lägenhet. Det var något av det vidrigaste jag varit med om när det gäller boende. För mig så är mina bad så mycket mer än bara rengöring, det är mitt sätt att samla kraft och bara njuta. Så efter året utan badkar lovade jag mig själv att aldrig någonsin igen vara utan. Och det löftet har jag hållit.

När jag bodde i kollektivet fanns det ju t.o.m. jacuzzi, det vägde upp mycket av nackdelarna med att dela lägenhet med 3 killar 🙂 Fast jag blev aldrig så extrem som en av killarna som brukade ta med sig laptopen i badet! Jag nöjer mig med någon glossig tidning eller en god bok.

Om jag har gott om tid på morgonen händer det rätt ofta att jag tappar upp ett bad och tar med mig kaffekoppen och DN dit. En bättre start på dagen finns inte.

Mina favoritbadprodukter:
* Bubbellimpa från Lush
* Philosophys Strawberry Ice Cream
* Mujis mjölkbadsalt (tack för tipset Ran)
* Ett badsalt från Kanebo som jag fick av Ali i födelsedagspresent. Vet inte vad det heter då all text är på japanska på förpackningen 🙂

2 svar på “Bada badkar

  1. Nu när badsäsongen är i full swing är badproduktstips perfekta!! Trött på Niveas aprikosbadolja som visserligen är bra men eh, ombyte, ombyte = lyckoledord.

  2. jag saknar badkar och liiiiider verkligen.
    vet inte hur jag kunde köpa en bostadrätt utan det.så jävla dumt så hälften kunde räcka.
    som tur var så har min pojkvän precis köpt en etta med litet (läs: inte djupt) badkar så jag klarar mig.
    NK reade ut Space NK badoljor som var i enkla glasflaskor med brunaktig olja (lite manligare look så min pojkvän gillar att ha dem framme) de matchar träinredningen i badrummet också. Flaskorna reades för 65kr ordinarie pris var 250kr typ. kolla om de finns kvar!

    annars är crabtree&evelyn min favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.