Publicerad den 2 kommentarer

Yeah tvn är min

Ringde på D som fick följa med mig till Lars Bengtsson. En halvtimme senare gick vi därifrån med en 15 kg tung kartong 🙂 Måste säga att den faktiskt var över förväntan när det gäller bildkvalité etc. Schysst form och massa bra anslutningsmöjligheter. Använder den faktiskt som skärm när jag skriver det här t.o.m. Hade dock varit nice ifall mitt grafikkort hade haft en dvi-utgång för då kan man köra Picture-in-Picture med tv-bild och datorbild.

2 svar på “Yeah tvn är min

  1. Grattis! Så ska en Tv se ut, om man nu ändå ska ha nån! Riv nu inte den här i golvet som du gjort med de du haft förut!
    Hälsar lilla Mamma

  2. Hmmm… Nu blir jag riktigt avis. Kanske dax för mig och titta efter en ny tv också (som om jag inte har nog med prylar). Jaja, drömma går ju. ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.