Publicerad den 3 kommentarer

Nu blir det nog en ny TV till slut.

Har sedan februaris TV-haveri varit helt utan TV. (Ganska skönt faktiskt, men datorn har fått tjänstgöra istället.) Har letat och letat men inte hittat någon som fallit mig helt i smaken. Först var jag helt inne på att köpa en vanlig Widescreen, men insåg att en sådan skulle ta upp enormt mycket plats i min lilla lägenhet. Så då gick jag över till att kolla efter lcd-skärmar… Finns ju hur mycket som helst att tänka på; tekniska detaljer att jämföra, svärtan i bilden, hur digital den känns och prislappen inte minst. Kom rätt snart fram till att 26” skulle bli lagom stort. Men oj, hur väljer man? Såg en riktigt bra Sony på LarsBengtsson, men för 19 000:- kan jag göra något roligare… Nu lutar det åt den här, Philips 26PF9946. Då butiken bara ligger 200 meter hemifrån och de har den inne kanske jag slår till i eftermiddag eller imorgon förmiddag 🙂 Känns ganska lockande inför helgen med tanke på vädret.

3 svar på “Nu blir det nog en ny TV till slut.

  1. Känns det inte lite galet att lägga 10 000 kr på en tv? Fast man ser ju mycket på tv så varför inte kosta på sig. Behöver själv köpa ny tv (den gamla har bara en fungerande högtalare och bilden är lite grön på vänster sida) men jag får ångest över att lägga ut så mycket pengar.

  2. Mmm den där har jag också suktat efter, jättesnygg!

  3. Så det är LCD som gäller och inte plasma? Jag blir förvirrad av alla format.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.