Publicerad den 4 kommentarer

Ögonfransfärgning

Jag har färgat ögonfransarna i ett antal år nu, både på salong och själv. Det största problemet har alltid varit att det tar så lång tid. Men nu har jag hittat en produkt som bara tar några minuter. Depends snabbfärgning för fransar och bryn. (Nu när jag är blond igen får jag låta bli att färga ögonbrynen, de är nästan för mörka som de är.) Hela processen tar verkligen bara några minuter. I paketet medföljer en fet kräm som man ska applicera på huden runt ögonen, men den räcker bara en gång och färgen räcker till åtminstone 5-10 omgångar så jag använder vanligt vaselin istället. (Färgen fäster direkt på huden så det är smart att låta bli att spilla något.) Först applicerar man aktivatorvätskan med en tops, men jag tycker det är lättare att använda en maskaraborste. Efter en liten stund applicerar man gelén, också den med en maskaraborste (som medföljer) och då färgas fransarna direkt. Efteråt är det bara att torka bort överflödet och tvätta sig 🙂 Kostar ca 90 kr på Åhléns.

Resultat:

4 svar på “Ögonfransfärgning

 1. Men Sessan vad håller du egentligen på med? Låter farligt ju!
  Skulle inte du öppna ”tantakuten” snart?

 2. Äh, inget farligt 😉

  ”Tantakuten” kommer nog imorgon. Nu ska jag iväg och träffa D.

 3. Snyggt färgat! Jag funderar på om jag måste komma och kolla på dina nyfärgade fransar, din läckra TV och snacka lite skit snart (läs dricka massa drinkar. Stora som badkar).

  Är du i stan på tisdag?

  Micke

 4. Hepp, jag lyckades inte med fransarna alls lika bra som du. ”Brunsvart” var snarare brunt och inte särskilt synligt. Däremot har jag en härlig brun fläck på pekfingernageln…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.