Sprang in på paketutlämningstobaksaffären en minut i sju ikväll för att hämta ut hqhair.com-paketet. Även fast de egentligen ville stänga (har man jobbat i 12 timmar i sträck så vill man helt klart det) var de lika trevliga som vanligt. Vilket uppköp det var att flytta 175 meter och genom det byta postnummer och postutlämningsställe. Norrbacka Tobak är så enormt mycket trevligare än sura postkontoret på Dalagatan.

Iallafall… min Miss a Kit var rosa och fin och det bästa överlacket någonsin från Seche Vite var som vanligt bäst. Enormt snabb leverans också, beställde i torsdags och paketet var framme redan igår. 🙂

Lyckades även hinna en sväng förbi H&M innan dess för att lämna tillbaka några felköp. Hatar verkligen H&M i Västermalmsgallerian, alltid 200 meter lång kö… dessutom var det riktigt pinsamt då jag lyckades sätta igång alarmet både där och innan dess på Indiska (vad jag nu skulle in där och göra?). Både när jag gick in och ut ur butikerna… Måste ha varit min dator eller nått. Inte för att någon expedit brydde sig, undrar verkligen vad de sysslar med.