Publicerad den 8 kommentarer

Vill ha: Shu Uemura borstar!!!

Har länge varit jättenöjd med mina M.A.C.-borstar och inte ens tittat mig omkring efter andra. Självklart har jag hört andra lovorda Shu Uemuras borstar, men då jag inte haft tillfälle att pröva dem själv så har jag helt enkelt valt att tro att de har överdrivit en smula. Men i lördags fick jag privilegiet att sminka både mig och Ingrid inför Brunchgirls bröllop med Ingrids Shu Uemura-borstar. Nu är jag helt frälst och MÅSTE få shoppa sådana. Trist nog säljs de inte i Sverige… Ingen som vet någon internetshop som levererar till Sverige som saluför Shu Umeura? Eller måste jag ut och resa?

8 svar på “Vill ha: Shu Uemura borstar!!!

 1. Tror tyvärr att det är en resa som gäller. Men om du hittar ett sätt att köpa Shu Uemura på nätet får du väldigt gärna tipsa mig.

 2. Fniss, alltså jag borde kanske testa ngra o bli frälst. Till ett par ögonskuggor har jag gamla ruttna HM el kanske Åhlénspuffror o de gör ont på ögonlocken. Alla pengar hamnar alltid… hos bartendern.

 3. ->En fjärde Parisresa på ett år vore kanske inte så dumt… Eller så får jag skicka pengar med någon snäll människa som ska ut och resa snart.
  Och Ali, hittar jag något sätt lovar jag att du inte kommer vara den sista som får veta 🙂

  ->NB
  Du får börja dricka vin hemma hos folk istället 🙂 Vad du spar på bara en sån kväll räcker helt klart till åtminstone halvbra penslar.

 4. Åh neeeeej! Jag läste den här lite för sent. Har just landat i min säng hemma i Västerås efter lite möten i Paris. Tänk om jag läst! Det hade varit hysteriskt kul om jag hade fått shoppa penslar åt dig, Jessica! Typisch! Tänk att få chockera någon grå-murrig ABB-kollega genom att dra med honom till en flärdfull sminkbutik i något lågnummerarrondissement och spela utsänd manlig sminktekniker. Gala!

 5. kolla in ebay jag såg mkt produkter från uemura där!

 6. ->Micke
  Åh, hade varit perfekt! Hehe, säg till nästa gång du ska iväg så kanske du kan få leka sminktekniker inför grågubbarna 🙂 Och när kommer du hit för att dricka drinkar då? Eller ska man behöva våldgästa Västerås?

  ->Miriamvelvet
  Jo, jag har sett att det finns där, men när det gäller sminkborstar för runt 1000-lappen vågar då inte jag chansa på att de verkligen är riktiga/inte använda.

 7. Jag vill komma och dricka drinkar nuuuu! Stora som badkar helst. Jag har damm i lungorna och hemska blåsor i händerna. Min lägenhet kommer bli vansinnigt fin, men detta hårda arbete! Vart tog mitt la bella vida vägen!? Du måste nog gästa Västra Aros, Jessica. Det här kommer ta tid! Men i helgen ska sovrummet bli klart! Sängen kommer på måndag, tapeterna ska upp i helgen. Golvet glänser! Tjoho!

 8. Mitt tips är att du letar rätt på någon vänlig själ som bor i USA, får paketet levererat dit från http://www.shuuemura-usa.com/ och ber den vänliga underbara USA-boende personen vidarebefordra paketet till dig. Brukar funka. Enda haken är dock att man ska hitta den där vänliga själen…

  Annars finns Shu Uemura på något av de stora varuhusen i Paris, minns inte vilket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.