Träning

Snart dags för Blogger Bootcamp igen

16/04/2012

Förra året vågade jag mig för första gången på att delta på Blogger Bootcamp. Då var jag i rätt fin form. Det är jag väl kanske inte riktigt i år, men jag är ändå riktigt, riktigt peppad och ser det som ett tillfälle att pröva på lite andra träningsformer.

Status på träningen annars: Jag har precis kommit igång med styrketräningen igen efter 5 månaders uppehåll och har nu en ny tränare Sarah som jag är rätt säker på kommer piska mig i form innan sommaren. Jag tog t.ex. nytt personbästa i marklyft förra veckan på 100 kg som varit ett av mina mål länge.

Har du lust hänga med på After Training så kolla in följande inbjudan:

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

: