Notice: wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3847 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i SixTelegramWidget har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3903 Snart dags för Blogger Bootcamp igen | Sessan.com

Träning

Snart dags för Blogger Bootcamp igen

16/04/2012

Förra året vågade jag mig för första gången på att delta på Blogger Bootcamp. Då var jag i rätt fin form. Det är jag väl kanske inte riktigt i år, men jag är ändå riktigt, riktigt peppad och ser det som ett tillfälle att pröva på lite andra träningsformer.

Status på träningen annars: Jag har precis kommit igång med styrketräningen igen efter 5 månaders uppehåll och har nu en ny tränare Sarah som jag är rätt säker på kommer piska mig i form innan sommaren. Jag tog t.ex. nytt personbästa i marklyft förra veckan på 100 kg som varit ett av mina mål länge.

Har du lust hänga med på After Training så kolla in följande inbjudan:

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Notice: comments_rss_link har upphört sedan version 2.5.0! Använd post_comments_feed_link() istället. in /storage/content/85/136085/sessan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3840 Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other