Publicerad den 5 kommentarer

Vinn övernattning på Nordic Light Hotel i Stockholm och träna i deras nya gym

Nordic Light Hotel i Stockholm har precis öppnat ett helt nytt, välutrustat gym för sina gäster och utlyser därför en tävling i samband med träningseventet Blogger Boot Camp. De vill veta vad de kan erbjuda för att rama in ett hårt träningspass på hotellet på bästa sätt.

Svara på frågan nedan i det här inläggets kommentarsfält senast den 18 april. Jag, Jessica Björkäng, väljer ut ett bidrag som representerar min blogg i tävlingen. Vinner det bidraget får både jag och den som skrivit förslaget en övernattning för två på Nordic Light Hotel i sommar, inklusive frukost och möjlighet att prova på deras nya gym.

– Vad skulle du vilja ha före/efter ett träningspass när du är på resande fot? Någon speciell spa-behandling, mat, dryck eller något helt annat?

De vinnande bidragen utses av Nordic Light Hotel och kan inte överklagas. Vinnarna presenteras under Blogger Boot Camps After Training på Nordic Light Hotel, den 21 april. (Självklart får även du som inte deltar på Blogger Boot Camp vara med och tävla!) Så, fatta tangentbordet och börja önska! Vem vet – kanske blir just ditt förslag verklighet…

vinn_nordiclighthotel_readers2-686x482-2023498

5 reaktioner på “Vinn övernattning på Nordic Light Hotel i Stockholm och träna i deras nya gym

 1. Någon som ärligt och nyfiket frågade om träningen gick bra!

 2. Efter träningspasset (mitt första på ca 15 år) vill jag att någon masserar min värkande lekamen och gör den fit for fight till middagen. Hårfix, manikyr och en lätt sminkning. Sedan vill jag ha en rejäl köttbit med sallad och sås. Och något ur hotellets fantastiska vinkällare.

 3. Eftersom jag har rest och bott på hotell en hel del så vet jag exakt hur mitt drömscenario skulle se ut:
  Före träningen, tex vid check-in, skulle jag vilja göra alla möjliga tester och analyser som sedan utvärderas av ett proffs – och som även tar fram det mest ultimata träningsprogrammet utifrån mina specifika behov. Gärna även med rekommendationer på kost och andra aktiviteter.
  Efter träningen vill jag ha möjligheten att lyxa till det med någon form av relax; kanske en skön massage, lugn musik, en smoothie, ett skumbad…
  Jag önskar helt enkelt sunda alternativ när det gäller mat, aktivitet och vistelse!

 4. När jag checkar in skulle jag vilja få tillgång till ipod och lurar (om jag inte har iphone med mig själv), laddad med hotellets tränings-spotify-lista (gärna olika för olika typer av träning). Jag förväntar mig att komma till ett ljust och framförallt fräscht gym, gärna med musik och tv. Urvalet av redskap jag önskar är kettlebells, fria vikter, löpband, roddmaskin och cross. Det bör finnas vattenflaskor och små handdukar, och gärna en tränare man kan fråga om råd eller tips.
  Efter träning skulle jag vilja ha vattenfallsdusch med schampo, balsam och duschcreme av god kvalitet, och gärna scrub-borste. En massage och en proteindrink senare tackar jag inte nej till att få en professionell hår- och makeup innan utgång med väninnorna!

 5. Lugn och ro. Massage. Inget mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.