Publicerad den Lämna en kommentar

Snart dags för Blogger Bootcamp igen

Förra året vågade jag mig för första gången på att delta på Blogger Bootcamp. Då var jag i rätt fin form. Det är jag väl kanske inte riktigt i år, men jag är ändå riktigt, riktigt peppad och ser det som ett tillfälle att pröva på lite andra träningsformer.

Status på träningen annars: Jag har precis kommit igång med styrketräningen igen efter 5 månaders uppehåll och har nu en ny tränare Sarah som jag är rätt säker på kommer piska mig i form innan sommaren. Jag tog t.ex. nytt personbästa i marklyft förra veckan på 100 kg som varit ett av mina mål länge.

Har du lust hänga med på After Training så kolla in följande inbjudan:

aftertraining-686x482-6309982

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.