Har sedan februaris TV-haveri varit helt utan TV. (Ganska skönt faktiskt, men datorn har fått tjänstgöra istället.) Har letat och letat men inte hittat någon som fallit mig helt i smaken. Först var jag helt inne på att köpa en vanlig Widescreen, men insåg att en sådan skulle ta upp enormt mycket plats i min lilla lägenhet. Så då gick jag över till att kolla efter lcd-skärmar… Finns ju hur mycket som helst att tänka på; tekniska detaljer att jämföra, svärtan i bilden, hur digital den känns och prislappen inte minst. Kom rätt snart fram till att 26” skulle bli lagom stort. Men oj, hur väljer man? Såg en riktigt bra Sony på LarsBengtsson, men för 19 000:- kan jag göra något roligare… Nu lutar det åt den här, Philips 26PF9946. Då butiken bara ligger 200 meter hemifrån och de har den inne kanske jag slår till i eftermiddag eller imorgon förmiddag 🙂 Känns ganska lockande inför helgen med tanke på vädret.