Publicerad den 2 kommentarer

Tangentbordskrångel

Jag tokälskar min nya MacBook. Men den ena shift-tangenten lossnade och jag har inte kommit iväg till reparatören förrän idag. Tydligen måste de byta ut hela tangentbordet och de behöver ha min dator i en vecka! Som konsult är det helt jävla omöjligt känner jag. Visserligen ska jag bort ons-tors men min PC hemma är verkligen inte längre ett alternativ att jobba med. (Det går tydligen inte att beställa ett nytt tangentbord innan man lämnar in, helvete).

Så nu är det väl bara att beställa den där iMac:en jag haft mina ögon på ett tag.

2 svar på “Tangentbordskrångel

  1. MacRent på Birger Jarlsg (nära där vi bor) är väldigt trevliga och framförallt snabba. Ring och hör med dem om de kan få ned väntetiden på något sätt.

  2. Hej!
    Jag vet inte om du redan löst detta problem men känner att jag måste tipsa lite. Min sambo fick lov att byta ut hela tangentbordet på sin macbook pro efter en kaffe incident 🙂 I uppsala finns det reparatörer för mac där de kan beställa hem ett nytt tangentbord och sen när det kommit hem får man en tid för att komma in och byta. Har för mig att det tog en timme eller så. Sen kom han hem med en dator igen. Borde ju verkligen finnas i andra städer också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.