Publicerad den 3 kommentarer

Hyllning till Binero

Jag har nog bytt webhotell lika ofta som andra byter trosor men  först nu är jag nöjd. Har nämligen bytt från Surftown och Proinet till Binero och eftersom min domänportfölj innehåller många .com-domäner blev det sjukt nog 2000 kr billigare per år att byta! (.com domäner kostar 49:- hos Binero och 229:- hos Surftown.)Då inte medberäknat att jag får dubbelt så mycket trafikutrymme och en galet mycket enklare domänhantering samt att eftersom Binero inte krånglar med att ha safe-mode för php = on går det dessutom att hantera allt så galet bra. Sjukt nöjd. Att supporten svarar på direkten och inte heller kostar extra för att få kontakta per telefon gör ju inte saken sämre. Nu undrar jag bara varför jag inte hade koll på Binero tidigare?

3 svar på “Hyllning till Binero

 1. Hej Sessan,
  Tack så hemskt mycket för dina glada omdömen – de värmer! Och varmt välkommen till oss på Binero.
  Vänliga hälsningar,
  Alla vi på Binero (nu extra glada)

 2. Jag håller med! Binero är grymma!:)

 3. Hej!

  Jag har Surftown i dagsläget men har börjat titta efter annat då jag nyligen börjat använda WordPress. Tyvärr så verkar inte Surftown vara det optimala valet så nu börjar det luta åt Binero istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.