Publicerad den 9 kommentarer

Resultat efter 3 veckors hårdträning

Jag har tränat på riktigt bra som tänkt de senaste tre veckorna och vågen visar idag 2,6 kg mindre än vad den gjorde för en månad sedan och bmi:t ligger på 22,5. På bilderna tycker jag det inte att det syns så mycket mer än på låren. Det här innebär att jag sedan januari 2010 gått ner 19,6 kg, minskat midjemåttet med 25 cm och lårens omfång med 10 cm! Den ökade träningsdosen gjorde verkligen susen, för jag har käkat rejält och dessutom ätit glass och godis flera gånger i veckan och drack vin & käkade chips i helgen. Nu har jag nått ungefär dit jag vill förutom att jag självklart vill bli ännu starkare och kommer fortsätta träna 3-4 gånger i veckan även i framtiden. För tillfället får jag dock träna på egen hand eftersom min PT Micke har gått och blivit GLADIATOR och är borta närmaste tiden för inspelningar och sådant så det är bra att jag börjat gilla gruppträningen.

Att denna gympahatande person (det hända att jag gömde mig i skogen under terränglöpningen i GettaGrips-kängor och sätte mig på närmaste sten och rökte…  ) skulle bli stammis på gymmet och träna med en Gladiator hade nog aldrig nån (allra minst jag) kunna tro. Jag rekommenderar verkligen PT-grejen, det är ett sjukt bra sätt att våga sig in på gymmet och få det självförtroende som behövs för att våga sig på att beblanda sig med alla galet vältränade personer. Jag har köpt mina timmar i paket när de haft erbjudanden så priset var nog nästan nere på 430:- per gång och det är det klart värt. Såg att Cissi Wallin också börjat köra PT & LCHF och hon bloggar rätt roligt om det här.

20110525-686x421-822327720110427-686x421-5660599

Tar med ”före”-bilden som referens:

201001281-686x421-1102134

9 svar på “Resultat efter 3 veckors hårdträning

  1. Du är så BRA Jessica!

  2. Så JÄVLA bra jobbat! Sjukt imponerad! Du är värd din gamla vikt i guld!

  3. Skolidrotten kan verkligen förstöra lusten att träna.

  4. Helt galet bra jobbat! Skulle vara roligt om du vill dela med dig av vad du äter på en dag samt något favoritrecept.

  5. Helt otroligt! Att tre veckor kan göra sån skillnad?! Bra jobbat!

  6. WOw, det är ju helt galet fantastiskt bra! Jag blir sjukt sugen på en PT jag med.

  7. Mycket imponerande och inspirerande!
    Själv har jag nu nått en normal BMI:s övre gräns, dvs 25, och skulle vilja gå ner ytterligare till ungefär BMI 23. Har dock haft svårt att lita på att LCHF som funkat för mig hittills skulle kunna ta mig den sista biten ner. De säger ju att det är en normaliserande kosthållning, dvs smala går upp och överviktiga tappar i vikt. Skönt att se att det fungerat för dig för jag gillar verkligen LCHF som metod! Jag är inte lika träningsglad men kommer att öka min träning ytterligare när man ser så fina lockande resultat.

  8. Härligt!! Du ser mycket starkare ut, så härligt att SE resultat när man tränar och inte bara känna det (särskilt om det är målet haha) och snygg sportbh har du också! Fortsätt med ditt sunda leverne! Min nya inspirationskälla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.