Publicerad den 2 kommentarer

Oooh ny mobil snart

Har släpat runt min gamla T610:a i över fyra år nu så det kändes som att det var dags för en ny mobil.

Inte varit sugen förrän den här dök upp: z610i
z610i2-9819843

2 svar på “Oooh ny mobil snart

  1. Vilken söt! Jag förstår att du blev sugen! Jag har också fått för mig att jag vill ha en rosa mobil, men det får nog vänta tills efter jul för min del. Just nu är det julklappsjakt till andra som gäller. (Har redan hunnit köpa MIG en julklapp från sonen!)

  2. Tja, Funderade också på den när jag köpte ny. Dock blev det en W850i istället. 3G är ett lyft. Saknar dock GSM850 samt längre batteritid…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.