Publicerad den 1 kommentar

Min jäkla dator

Alltså, jag beställde mina datordelar den 25:e oktober. Fick dom den 27:e och jag har ännu inte en fungerande dator…

Well efter satans många samtal till Komplett.se och mer felsökning än jag någonsin hade velat utsätta mig för så fick jag skicka tillbaka processor, minne och moderkort. Självklart tar det någon dag innan man får det jäkla returnumret som man behöver och sen ska det packas och lämnas på posten. Sen tar det någon dag för deras felsökning och idag får jag veta att det var moderkortet som var defekt.

Ska alltså få ett nytt kort tillbaka, men det jag hade beställt finns nu inte inne och är inte beräknat att komma in förrän den 17:e… jag ringer helt enkelt och frågar lite runt detta.

Eftersom jag börjat lessna rejält på alla turer är jag kanske inte den mest trevliga men jag anser att de ska låta köpet gå tillbaka. Det går inte. Det enda de kan erbjuda mig är ett billigare (nästan lika avancerat visserligen men utan firewiremöjlighet till chassits frontport.) kort… Efter satans mycket fram och tillbaka blir det så det blir så förhoppningsvis kanske de skickar mig ett sådant imorgon… men har jag det inte innan helgen så vet jag fan inte vad jag gör. Jag hotade till och med om att blogga om det och det är väl det jag gör nu. När jag bloggade om NetOnNets sugiga kundservice låg det inlägget väldigt länge som 3:e träff på Google när man sökte på NetOnNet så det är inte ett smart drag att ge mig dålig service 😉

1 svar på “Min jäkla dator

  1. Tråkigt det låter! Kolla in applestore för kompletta produkter som funkar direkt…vill du inte ge upp windows kan du köra det också nu för tiden…lalala

    Kram från Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.