Publicerad den 7 kommentarer

Jag har ett par Manolo Blahnik!!!

I dag stod jag och D utanför hans port och väntade på hans mamma som skulle köra oss till Ikea för lite nödvändig shopping av så tråkiga saker som duschstång, fotpallar och annat trist. Hon var lite försenad så jag gick in i butiken Neu på Nytorgsgatan. Såg ett schysst linne på rean som jag kunde tänka mig men lät bli. Gick ut igen och kollade lite i skyltfönstret. Där stod dom. Ett par svarta Manolo Blahnik! Gick in igen för att kolla om jag verkligen hade sett rätt. Och jo då, äkta var dom, om än begagnade. I min exakta storlek!!! Och priset var helt överkomligt. Fick grav beslutsångest, så jag gick ut därifrån igen. Slog en signal till Anna som inte svarade… D’s mamma kom och när jag sa vad jag hade hittat ville hon också se dom. Så vi gick dit igen och jag slog till. Hade nog aldrig kunnat förlåta mig själv ifall jag hade missat den här chansen. Skorna hade butiksägarinnans väninna köpt i NY för någon månad sedan men bara använt någon gång så de är i utmärkt skick och från vårens kollektion.

7 svar på “Jag har ett par Manolo Blahnik!!!

  1. Bara tänka sig dig kliva omkring i leran på Arvikafestivalen i ett par sådana…..

  2. Och jag undrar hur man får dom med sig ens i torrt väder… Går man en kurs…:)? Gå kurs har jag ju hört talas om – kanske har de bara råkat skriva isär?

  3. Ah vilka underbara skor! Helt rätt att du slog till när tillfälle fanns. Manolo tillverkar de mest underbara och mest bekväma skor i världen imho. Jag väntar fortfarande på att vi ska få en återförsäljare här i Sverige så att man slipper åka utomlands för att hitta godbitarna. I vinter vill jag hitta ett par riktigt schyssta jodphurs med hög klack.

  4. Får jag låna dom? Jag måste ju stila upp mig lite nu när jag är världsberömd. För du har väl kollat min blog o kollat länken till USA!?

  5. Nä nä nä….för dom vill jag ha! *tittar sniket på dom*

  6. Underbart! Du har nått ett av mina livsmål – att nån gång äga ett par Manolos! Jag blir glad bara av att se bilden! Njut av dem 🙂

  7. Fina!
    Ser sköna ut också, lagom hög klack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.