Publicerad den 11 kommentarer

Från svart till röd till blond

Nu är jag blond igen 🙂

11 svar på “Från svart till röd till blond

 1. Lovely. Du har verkligen fått till hela looken.

 2. Snyggt! Nu blev du ganska lik mig igen!

 3. Du verkar vara en av få personer som klär både i varma och kalla nyanser. Utan att låta alltför insmickrande skulle jag dessutom vilja tillägga att du klär oerhört bra i mörkt läppstift. Jag gissar att en riktigt mörkbrun hårfärg också skulle passa dig.

 4. Superduperjättesnyggt! Både färgen och frisyren klär dig riktigt bra. 🙂

 5. Snyggt, jag är avundsjuk på att du passar i läppstift också 🙂

  Dessutom tycker jag att det är jätteroligt med före-och-efter-reportage i alla dess former. Normalt sett ska man gå från ful till fin men jag tycker ärligt att du passar lika bra i alla tre frisyrerna/färgerna.

 6. Tack alla 🙂 Rolando på Svartensgatan 7 kan verkligen sitt jobb.

  ->Ran
  Jo, jag kan både ha varma och kalla färger, men vissa nyanser går helt bort. T.ex. aprikosa toner… som vanligtvis ser bra ut på de flesta.

  Ang. läppstift så har jag alltid (sen jag började sminka mig) använt läppstift. Läppglans blir jag galen på… håret fastnar i det, man måste applicera nytt hela tiden etc. Nä tacka vet jag Lipfinity.

 7. Verkligen snyggt. Jag kan inte mer än hålla med alla andra här. Du är ju urläcker som blondin.

 8. Snyggsyster :)nu måste jag se dig och din nya frisyr. Perfekt anledning!

 9. Kanonsnyggt.
  Men, allt klär ju en skönhet.

 10. WOW!!!! det blev ju super! nu längtar jag till min klippning/färgning i augusti….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.