Kategorier
Dagens makeup Jag

Från svart till röd till blond

Nu är jag blond igen 🙂

11 svar på ”Från svart till röd till blond”

Du verkar vara en av få personer som klär både i varma och kalla nyanser. Utan att låta alltför insmickrande skulle jag dessutom vilja tillägga att du klär oerhört bra i mörkt läppstift. Jag gissar att en riktigt mörkbrun hårfärg också skulle passa dig.

Snyggt, jag är avundsjuk på att du passar i läppstift också 🙂

Dessutom tycker jag att det är jätteroligt med före-och-efter-reportage i alla dess former. Normalt sett ska man gå från ful till fin men jag tycker ärligt att du passar lika bra i alla tre frisyrerna/färgerna.

Tack alla 🙂 Rolando på Svartensgatan 7 kan verkligen sitt jobb.

->Ran
Jo, jag kan både ha varma och kalla färger, men vissa nyanser går helt bort. T.ex. aprikosa toner… som vanligtvis ser bra ut på de flesta.

Ang. läppstift så har jag alltid (sen jag började sminka mig) använt läppstift. Läppglans blir jag galen på… håret fastnar i det, man måste applicera nytt hela tiden etc. Nä tacka vet jag Lipfinity.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.