Publicerad den 4 kommentarer

Chanel-rouge

Blondie ställde en fråga i en kommentar:

”Jag har nämligen en fråga om Chanels Iréelle Blush i färgen Be-bop, som jag har sett att du har. Jag undrar vad du tycker om det i allmänhet, därför att jag tycker det verkar jättefint och verkar ge en riktigt natrulig fräsch färg. Jag har dock läst recensioner där en del skriver att det är alldeles för svagt och ger ingen färg alls, och att det efter ett tag hårdnar så det blir jättesvårt att få pigmenten att fastna på borsten o.s.v. =)”

Jag är faktiskt bara halvnöjd med det, färgen är verkligen ljuvlig men den är lite väl svag. Tycker överhuvudtaget att Irréelle Blush-serien är mycket sämre än Joues Contraste-serien som dels ger mycket färg och dels är helt okrossbara.

bebop-150x150-2767546
Irréelle Blush
joues-150x150-7271283
Joues Contraste

4 svar på “Chanel-rouge

  1. Vad kul att du gjorde ett helt inlägg om Chanels rouge =) Jättebra att få en liten recension. Håller med om att färgen be-bop är jättehärlig, men det är ju inte så stor idé om det blir för svag färg. Men då kanske det blir ett Joues Contraste för mig istället! =)

  2. Vad kul att du se detta nu på kvällskvisten när man precis kommit hem med ett nytt joues contraste rouge. Då har jag troligen gjort ett bra köp då 🙂 har för mig att du har ganska många chanel produkter? detta är min första och jag undrar vilka andra produkter som är guldkorn och värda att investera i? Fick prov på en foundation idag med.

  3. jag är absolut ingen sminkfantast men mitt joues contraste, köpt på jessicas inrådan, ääälskar jag, bonus: att det luktar så sjukt gott och har överlevt ett antal golvkrashar!!

  4. åhh..det där J C rouget by Chanel måååste jag pröva nästa gång jag behöver ett nytt rouge;)!!
    Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.