Publicerad den 7 kommentarer

A.F. Vandevorst-skor

Åh, idag är det en lycklig shoppingdag. Hittade de mest ljuvliga Jessicaskorna någonsin på den nya butiken C.o.e.t från A.F. Vandevorst. Alldels för dyra, men blir man kär så blir man. Dock måste jag sula om dem hos skomakaren, vågar aldrig mer gå i lädersulade skor…
img_4101-2871035
img_4110-4956196
img_4097-9608258

7 svar på “A.F. Vandevorst-skor

 1. Väldigt Jessi! Grattis! 🙂 och de ser väldigt fina ut.

 2. och jag fortsätter tänka att: tänk om att de ngnstans faktiskt finns som stövlar? fatta hur pank o kapplös jag då blir?!

 3. Åh, jättejättejättesnygga! Som gjorda för dig! Ta hand om dem. Inget snöslask!

 4. åh. supersnygga och väldigt du.
  snudd på inneskor. inget för blöta löv och lera.

 5. Shit pommes frites! Dom där är ju alldeles, alldeles… UNDERBARA! Slurp!

 6. Jag hittade den här butiken igår och blev alldeles till mig. Inget shoppat ännu, men jag måste gå tillbaka nu i veckan och kolla mer. Dina skor är jättefina!

 7. Hej Sessan

  Du skrev för ett tag sen om dina nya snygga Vandevorst-skor. Jag vill bara tipsa dig och alla andra skotokiga om ett nytt måste när det gäller ursnygga skor och stövlar. Sprang förbi St Eriksgatan 46 (mittemot V-malmsgallerian) igår och såg att en ny skobutik hade öppnat. Roberto Durville heter den, och de har de läckraste skor och stövlar som jag sett i Stockholm. Faktiskt de snyggaste sen jag var i Milano förra året, men då kommer också skorna från Italien, Frankrike och Spanien. Nu vet jag vart jag ska köpa mina skor. Wow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.