Ett titt i mitt badrumsskåp

Följer trenden och visar badrumsskåpet jag med.

Jag inser att jag har ett stort problem. Jag är helt enkelt inte riktigt klok… mängden skönhetsprodukter i mitt hem är helt galen. När jag tidigare bodde i kollektiv gick jag direkt ut och köpte två stycken nya badrumsskåp för att kunna ha en chans att få plats med mina saker. Den fjärdedel av det befintliga badrumsskåpet som var tänkt till mig hade knappt rymt mina nagellack på den tiden. Men eftersom jag numera bor själv så har jag ju haft möjligheten att inreda mitt hem efter mitt intresse… Dock är jag rätt duktig på att rensa ut och ge bort saker jag inte använder.

På mitt sminkbord (som tidigare postat):

I lådan till sminkbordet:

Vid badkarskanten:

Själva badrumsskåpet som inte längre är proppfullt sedan sminkbordets ankomst:

På höga hyllor i badrummet får det som inte används så ofta gömma sig:


Andras badrumsskåp:

Mel. E
Lipglossbitch
Yukio
En textmissbrukares bekännelser
Mamselamsen
Hedgehog

Uppdaterat med fler badrumsskåp
Killar:
Deep Edition
Alex

Fler tjejer:
Elizabeta
Anna

Säkert missat några, men oh vad kul det var att få se allas skåp! Posta fler!

0 svar på ”Ett titt i mitt badrumsskåp”

  1. oh my – jag kan döda för det sminkbordet!!! jag är grön. så himla fint, en dröm för en sån som jag…

    hm, måste verkligen ordna lite…

  2. jag visste att jag hade lite saker, men jämför man med dig så ligger jag låååångt efter….men ett grymt coolt sminkbord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *