Kategorier
Smink

Ett titt i mitt badrumsskåp

Följer trenden och visar badrumsskåpet jag med.

Jag inser att jag har ett stort problem. Jag är helt enkelt inte riktigt klok… mängden skönhetsprodukter i mitt hem är helt galen. När jag tidigare bodde i kollektiv gick jag direkt ut och köpte två stycken nya badrumsskåp för att kunna ha en chans att få plats med mina saker. Den fjärdedel av det befintliga badrumsskåpet som var tänkt till mig hade knappt rymt mina nagellack på den tiden. Men eftersom jag numera bor själv så har jag ju haft möjligheten att inreda mitt hem efter mitt intresse… Dock är jag rätt duktig på att rensa ut och ge bort saker jag inte använder.

På mitt sminkbord (som tidigare postat):

I lådan till sminkbordet:

Vid badkarskanten:

Själva badrumsskåpet som inte längre är proppfullt sedan sminkbordets ankomst:

På höga hyllor i badrummet får det som inte används så ofta gömma sig:


Andras badrumsskåp:

Mel. E
Lipglossbitch
Yukio
En textmissbrukares bekännelser
Mamselamsen
Hedgehog

Uppdaterat med fler badrumsskåp
Killar:
Deep Edition
Alex

Fler tjejer:
Elizabeta
Anna

Säkert missat några, men oh vad kul det var att få se allas skåp! Posta fler!

10 svar på ”Ett titt i mitt badrumsskåp”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.