Smink

Budgettips concealer från H&M

07/06/2006


När jag åkte till Skövde förrförra helgen lyckades jag glömma min väska med kläder och sminkväska i taxin på väg till tåget. Inte så lyckat och jag blev tvungen att nödshoppa både kläder och smink. Tur nog så hittade jag bara bra grejer. Bl.a. den här concealern för fyndpriset 39.90:- Den är lätt att applicera och är inte för torr. Perfekt nu när min Laura Mercier-concealer precis tagit slut. Och frågan är om jag ens kommer ta mig för att köpa sådan nu på ett bra tag 🙂

4 kommentarer

Kommentera

Kommentera, eller trackbacka från din egen site. Prenumerera på kommentarsflödet.

Du kan använda följande taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?