Publicerad den 4 kommentarer

Budgettips concealer från H&M


När jag åkte till Skövde förrförra helgen lyckades jag glömma min väska med kläder och sminkväska i taxin på väg till tåget. Inte så lyckat och jag blev tvungen att nödshoppa både kläder och smink. Tur nog så hittade jag bara bra grejer. Bl.a. den här concealern för fyndpriset 39.90:- Den är lätt att applicera och är inte för torr. Perfekt nu när min Laura Mercier-concealer precis tagit slut. Och frågan är om jag ens kommer ta mig för att köpa sådan nu på ett bra tag 🙂

4 svar på “Budgettips concealer från H&M

  1. Jag har aldrig haft några högre tankar om HM’s grejer men det där kanske kan vara värt att testa.

  2. Kanske värt att testa. Använder för tillfället H&M:s mascara. Visst inte den allra bästa men klart prisvärd, 49 :-

  3. wow vilket tips, ska jag aboslut inhandla. Tusen tack : )

  4. […] på makeupfronten senaste tiden, snyggare förpackningar och mycket bättre kvalité. Bl.a. är deras concealer är en stor favorit för […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.