Publicerad den 2 kommentarer

YSL Hydra Tech

Fick mina ögonbryn plockade på Äppelvikens Parfymeri i Alvik i torsdags för det facila priset av 59:-! Mycket nöjd men självklart ansåg jag mig inte ha spenderat nog pengar så jag bad om att få testa ett antal ansiktskrämer. Min favorit Hydramax från Chanel tillverkas inte längre i den variant som jag älskat så jag var på jakt efter en ny. Testade mig igenom åtskilliga varianter från Lancôme, Dior och YSL tills jag fann den sort som tilltalade mig mest: YSL’s Hydra Tech. En lättflytande, fuktgivande, mycket lätt parfymerad lotion som gav min hy exakt vad den vill ha: fukt, fukt och mer fukt 🙂
Det fanns en endaste förpackning kvar av den i reseförpackning (3 st 10 ml förpackningar) så självklart slog jag till när den dessutom var nersatt till 295:- och man fick även en 50 ml rengöring och en 50 ml hudlotion på köpet 🙂 Rengöringen Instant Pur är helt fantastisk också, en ny favorit. Det enda negativa är väl att det inte är helt lätt att få ur ansiktskrämen från den något märkliga behållaren.

bf-6-4054350

2 reaktioner på “YSL Hydra Tech

  1. har skrivit om pur rengjøringsmoussen i min blogg också…den ær verkligen suuuuuper..har du prøvat ansiktscremen i samma serie…den ær också bra..

  2. Hej Jessica!
    Blev så glad när jag såg att du skrivit om butiken! Tack för de fina orden! Hoppas vi ses snart igen!

    mvh
    Maria
    Äppelvikens Parfym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.