Publicerad den 3 kommentarer

Walk the Line

Wow, vilken film! Kom precis hem från förhandsvisningen av Walk the Line, filmen om Johnny Cash & June Carter. Länge sedan jag gillade en film så mycket. Fantastiska skådespelar- och sångprestationer av Joaquin Phoenix och Reese Witherspoone och Reese klänningar var helt fantastiska. Dessutom var en massa bloggare på plats: Anna, Britta, Erik, Eleonore, Ida, Karolina och självklart Reblo som ska ha ett stort tack för inbjudan 🙂

Filmen har premiär den 3:e februari.


Joaquin & Reese

Johnny & June

Detta påminner mig också om att jag ska ladda ipoden med de Cash-låtar jag har.

3 reaktioner på “Walk the Line

  1. Oh nu längtar jag efter att se!!

  2. Vet du att jag har en Cash-LP?

  3. Gillade inte alls denna film. Överskattad och seg. Reese imponerade, men Joaquin Phoenix kunde jag inte med. Fast smaken är som baken, och tur är väl det.. 😉

    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.