Publicerad den 3 kommentarer

Walk-in-closet

Well inte riktigt sant, men jag kan iallafall stå inne i den och stänga dörren om mig…

Har ägnat en hel semestervecka åt att fixa till min klädkammare. Den är bara ca en kvadratmeter stor och jag har ingen annan förvaring i min lägenhet så det har krävts lite fundering innan jag kunde sätta igång. Jag har haft elektriker på besök för att dra in el (helt jäkla omöjligt att hitta rätt svart klänning utan ljus), målat de tidigare betongrå väggarna puderrosa, målat alla snickerier inkl. golvet i vitt, sätt upp avskiljningshyllor, sätt upp nya krokar och köpt en ny byrå. Fantastiskt nöjd. Dock kräver det begränsade utrymmet att jag hela tiden rensar kraftigt i vad jag vill ha framme så de flesta av mina plagg är nere i källaren. Dessutom tog jag även mig äntligen för att måla om snickerierna i min hall. Fantastisk vad lite vit lackfärg gör skillnad 🙂 När jag ändå var på IKEA för att shoppa byrå passade jag på att byta ut mina trista panelgardiner mot nya, härligt ljusa vanliga.

img_3145-4826060
Riktigt ful färg tidigare på hyllorna.
img_3146-5912610
Golvet var heller inget att hurra åt.
img_3217-7089784img_3223-6775035
Inne i garderoben och byrån (som nog aldrig igen kommer vara lika organiserad).
img_3224-8809220
Skönt med vitt golv.
img_3225-9618648
Lite annat än kläder måste också få plats.
img_3226-7002630
Hallen.
img_3214-1316278
Nya gardiner 🙂

3 svar på “Walk-in-closet

  1. Jättefint!! Nu blev jag oxå inspirerad. Smart byrå för övrigt, var kommer den ifrån? Har förresten listat ut att vi måste bo grannar, jag bor i nr 17./sofia

  2. 🙂 Då delar vi t.o.m. innergård. nr 15 bor jag på.
    Byrån är från IKEA och heter Malm. T

  3. Vad fint det blev! Världens met händiga Jessi! Vi håller också på och fixar med förvaringen – går över förväntan hitills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.