Publicerad den 4 kommentarer

Vinn en rakapparat!

Det här är nog första gången på de 6-7 år som jag bloggat här som jag kör en utlottning, men någon gång ska väl vara den första.

philipstavling-564x686-3697871

Du kan alltså vinna en Philips Speed XI-HQ8240.

Tävla innan den 14:e december genom att  berätta om den bästa julklapp du fått, av vem du fick den och varför just den julklappen var den bästa här i kommentarerna.

Ett bra sätt att fixa en julklapp på till någon med skäggväxt!

4 svar på “Vinn en rakapparat!

  1. Min bästa Julklapp fick jag av pappa och mamma när jag var ungefär 10 år – en keyboard med super-maffigt ”starwars-ljud”! Den var förhållandevis dyr, men jag minns fortfarande hur otroligt glad jag blev och hur kul det var att spela på den i flera år. Jag kände mig otroligt hi-tech och verkligen uppmuntrad att fortsätta med musiken.

  2. En fantastisk liten (elelr ganska stor) sminkkub i fyra olika lager med ögonskugga i lversta lagret, sen läppgrejer, underlag, mascara and what not. Jag hade den i säkert fem år. Morfar köpte den till mig i England och skickade hem till Sverige.

  3. LEGO!!! när jag var liten älskade jag lego! en jul fick jag en jäkla massa lego och jag byggde upp alla modellerna enligt bygganvisningarna. det var rymdlego och lego-technic. sen när jag byggt upp allt så rev jag sönder grejerna och byggde nya egna modeller som jag hittade på själv. jag fick så mycket lego att det fyllde en hel låda. och när man bygger så måste man ju leta efter just den specielle bit som man behöver just då i det bygget. då måste man rota runt som fan i den där lådan, speciellt om det är mycket lego. och då låter det skitmycket *RASSEL RASSEL*! och eftersom jag var jävligt envis och outtröttlig så kunde jag hålla på länge. vääädligt länge. min morsa kom in ca kl 06.30 på juldagsmorgonen och låste in lådan och sa att jag fick fan inte rota längre för hon kunde inte sova. då sov hon ändå i ett rum på våningen över! hehe…men jag fick tillbaka lådan med lego nästa dag och fick lova att inte bygga hela nätterna igenom. jag lovade men bröt det löftet direkt. jag kom på en teknik att rota utan att det rasslade så mycket. det gjorde dock att det tog 100 år längre att bygga men det var det värt eftersom det var så sjukt kul med lego. LEGO is the shit!!

  4. Min bästa julklapp är egentligen ingen julklapp eller en sak. Utan det är en speciell jul som jag kommer ihåg. Vad kan jag ha varit? 12 år kanske och det är den enda gången som jag kommer ihåg att hela släkten var samlad. Det slog alla julklappar och presenter som man fick för det var en sån där löjligt perfekt jul som man endast ser på tv. Snön låg som en täcke ute och alla var sådär löjligt glada. Jag kommer inte ihåg en enda julklapp från den julen, bara att det var den bästa julen någonsin! Nu är mina föräldrar skilda och min farmor och farfar bor 60 mil härifrån så julen är verkligen inte densamma längre. Det är minnena man får som julen är till för, nu när julen närmar sig så tänker jag tillbaka på den där perfekta julen eftersom jag inser att den aldrig kommer komma tillbaka!

    Min pojkvän skulle verkligen behöva en rakapparat, han har ALDRIG ägt en rakapparat i hela sitt liv och han är för lat för att använda rakhyvel. Det resulterar i att han ofta har stubb och det gillas inte av mig när han kommer och ska kyssa mig, fy vad det sticks! 😛

    Nu håller jag tummarna!

    Mail: jenniesplace@live.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.