Publicerad den 2 kommentarer

Välkommen till Mama Makeup

Hur ska man hinna sminka sig om man knappt ens hinner ta en dusch? Kan man ha långa naglar med en liten bebis och kommer nagellacket någonsin torka innan bebisen skriker? Ska man undvika parfym och krämer helt för bebisens skull? Bristningarna på magen, kommer de någonsin att blekna?

På nyårsdagen blev jag mamma till en liten Ada som alltså fyller två månader idag. Jag är 37 år gammal, van vid att lägga både tid och pengar på smink och skönhetsbehandlingar.  Här tänker jag skriva om mina funderingar kring skönhet och mitt  mammaliv med nya prioriteringar och avsevärt mycket mindre tid och pengar till sådant här…

För att få fart på bloggandet här är jag med i utmaningen Blogg100: blogga minst en gång om dagen hundra dagar i rad.

Jag och Ada på min 37-årsdag nu i februari.
Jag och Ada på min 37-årsdag nu i februari.

 

2 svar på “Välkommen till Mama Makeup

  1. Intressanta frågor. DEt blir nog en bra blogg. Lycka till.

  2. Vilken toppenidé till blogg! Som högpreggo med en liten redan kommer jag följa din blogg med stort intresse :)! Tummen upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.