Publicerad den 3 kommentarer

Tre veckors hårdträning framför mig

Jag har äntligen nått ett rejält delmål med min träning och viktresa som jag påbörjade förra våren: jag får nu på mig ett par jeans som jag inte fått på mig sedan 2007 och med tanke på att min middag på den tiden brukade bestå av kaffe alt. rödvin och cigg så är det stort. Jag har alltså gått ner 17 kg sedan januari 2010 då jag hade ett bmi på 29 (nu ligger det på 23,2) . Det mesta gick jag ner förra våren, men de få kilon jag droppat sedan dess har gjort stor skillnad i hur kläderna sitter. Dessutom är jag enormt mycket starkare och jag orkar så sjukt mycket mer än jag någonsin hade trott att jag var kapabel till.

Jag tog nya formbilder för några dagar sedan och så här ser jag ut just nu. Men bara för att jag nått ett mål så betyder det inte att jag är färdig: jag tänker träna järnet de närmaste tre veckorna för att se vad jag kan tänkas åstadkomma på så kort tid. Planen är i allafall styrketräning 3-4 dagar/v + powerwalks + något konditionspass. Så klart ingen alkohol (valborgsfirandet räckte och blev över…) och en strikt kost utan kolhydrater är det som gäller.

20110427-686x421-5660599

201001281-686x421-1102134

3 svar på “Tre veckors hårdträning framför mig

  1. Wow vilken förändring. Så bra jobbat!

  2. Imponerande! Du ser stark ut. 🙂

  3. Jag har tänkt flera gånger att jag ska kommentera det här inlägget! Fasiken vilken juste förändring och jädrar i min lilla låda vilken body du har lyckats skaffa dig. Superbt, mycket imponerad! Mest av din idoga träning, för att käka lchf har i alla fall för mig inte varit någon utmaning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.