Publicerad den 7 kommentarer

Sminkbord

Have, since I moved to my apartment, been looking for a nice make-up table. About a month ago I finally found what I was looking for on Tradera! Won the auction at an auction price (SEK 90) and just had to take the shuttle to Sollentuna to get it.

Repainted it with black high gloss lacquer paint and replaced the mirror which felt a little small.

End result:

Olympus digital camera

Olympus digital camera 2

original:

dressing table-4172327

Now I will only buy these lamps from IKEA . (They are called Music).

0114520_pe267042_s3-150x150-8735904

7 svar på “Sminkbord

  1. Snyggt jobbat Sessan!

  2. Jättefint!!! Du är så händig.

  3. Gösses vad läckert det ser ut, jag blir nästan sugen på att själv skaffa ett sminkbord (även om jag ytterst sällan skulle ha så där jättemycket nytta av det)…

    /David

  4. Å herregud vad läckert. Vad snyggt! Jag är själv på jakt efetr ett sminkbord och har sett flera såna som du har köpt men aldrig tänkt på att man kan måla dem med nån snygg högblank färg. Det är ju genialt. Verkligen. tack för tipset, jag ska snarast möjligt införskaffa ett sminkbord, snygg färg och såna snygga lampor.

  5. Å herregud vad läckert. Vad snyggt! Jag är själv på jakt efetr ett sminkbord och har sett flera såna som du har köpt men aldrig tänkt på att man kan måla dem med nån snygg högblank färg. Det är ju genialt. Verkligen. tack för tipset, jag ska snarast möjligt införskaffa ett sminkbord, snygg färg och såna snygga lampor.

  6. Ah, fruktansvärt snyggt! Jag är på jakt efter ett sminkbord själv, letar och leta, men så bor jag i nordligaste nordnorge, och här är det bara helt omöjligt att hitta något sånt… (googlade på sminkbord och kom till din sida) Förresten köpte jag den där IKEA-lampskenan för ett tag sedan men har inte kunnat sätta upp den för att det är ett så konstigt kopplingssystem… orkar inte sätta igång och fixa det. Men du har helt klart ett sånt sminkbord som jag letar efter!

  7. […] frågar fortfarande 5 år senare var jag köpt sminkbordet och detaljerna kring det finns här (jag har alltså målat om ett traderafynd och lamporna är från ikea). Nyare bilder på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.