Publicerad den 2 kommentarer

Shedding for the Wedding

Jag knarkar bröllopstv-serier. Just nu är favoriten ”Shedding for the Wedding”. Det är en ”Biggest Loser”-del i det hela: de tränar och går ner i

shedding-300x300-1438556

vikt  och tävlar såklart om att gå ner mest (eller inte minst…)  för att få vara kvar i tävlingen och så är det pristävlingar om delar till bröllopet såsom ringar, blommor och kläder. Det som gör att jag gillar den är att det är par som tävlar mot varandra vilket gör att det är inte så extremt brudfixerat och deltagarna är faktiskt nästan sympatiska. En annan bröllopsserie som nyligen börjat är ”Wedding Wars” som är en mashup av Robinson och bröllopstävling är däremot inte alls särskilt trevlig för där är det så sjukt vidriga par bara, bl.a. är Jessica från ”Bridalplasty” med där… den tjejen vill verkligen vinna sitt bröllop till vilket pris som helst. Inte för att jag skulle ha något emot att vinna en del av bröllopet, men det finns inget pris i världen som skulle få mig ställa upp i t.ex. ”4 bröllop” som snart börjar på TV4.

2 svar på “Shedding for the Wedding

  1. Intressant koncept. Har man då även personligare tränare likt Biggest Loser eller sker allting hemmavid?

    1. Det är två tränare och de bor alla ihop på typ en ranch och lär sig laga lite nyttigare mat etc så det är väldigt lika Biggest Loser. Bara det att målet är lite annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.