Publicerad den 1 kommentar

Sega NetOnNet

Smått irriterad över att jag fortfarande inte fått något kollinummer på beställningen jag gjorde hos NetOnNet i fredags ringde jag till deras kundtjänst. (Det var utlovat från början att paketet skulle levereras senast idag) Tydligen ”hittade” de inte en av grejerna jag hade beställt, så därför hade inte den gått iväg. Inget mail till mig att något var restnoterat inte… Eftersom en av sakerna jag beställt är en födelsedagspresent till D är jag rätt mån om att paketet ska komma i tid. Grejen som de inte visste om de hade eller inte (hm, ordningen där verkar inte var den bästa) var så oviktig att jag avbeställde den på stubben, så nu får jag hålla tummarna för att den ska gå iväg idag och att jag ska få tillbaka pengarna snabbt då jag redan betalat för försändelsen.

Nä, nu ska jag återgå till att skriva dokumentation… har bara 2,5 dagar kvar på jobbet innan jag slutar så det är mycket som ska överlämnas. Sen blir det 3 veckor välbehövlig semester innan jag börjar på det nya. Ska bli kul 🙂

Update: Idag lyckades de till slut (efter två samtal till) skicka iväg mitt paket. Uj så trött jag blir på dålig service.

1 svar på “Sega NetOnNet

  1. Och vad ska jag ge honom då? Han har ju redan fått 2 kokranier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.