Publicerad den 5 kommentarer

Sally Hansen i Sverige

För några dagar sen kom Sally Hansens produkter till Sverige och Åhléns. Tidigare har det varit nästintill omöjligt att få tag på hennes produkter här. Som trogen Allureläsare har jag länge varit nyfiken på bl.a. hennes Airbrush Legs som är avsevärt mycket billigare än Air Stockings (som jag självklart också testat). Nu finns en flaska hemma hos mig, ska testa nästa gång jag ska på fest 🙂
img_4666-6382035

5 svar på “Sally Hansen i Sverige

  1. Jag är grymt nyfiken på nagelstärkaren.

  2. Äntligen! Skall inhandlas snarast!

  3. Hej !

    Vill bara tipsa dig om att Sally hansen finns att köpa på nätet nu också. Perfekt för oss som faktiskt som bor en bit ifrån de stora köpcentrena. // Fia Du hittar det hos http://www.frozza.se

  4. VA finns den på Åhlens nu ? ååh va hlad jag blir hur mkt kostar dne ?

  5. Snart öppnar jag http://www.sallyhansen.se

    En webb-butik med mängder av SH produkter som ännu inte finns på den svenska marknaden! Både nya och gamla godingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.