Publicerad den 12 kommentarer

Rensa i röran – Extreme

Efter mer än en vecka med komplett städ/renoveringsmani så har jag äntligen blivit helt klar. Spisen är putsad, Myrorna har motvilligt tagit emot 2 jätteikeakassar + två resväskor med kläder och prylar, hyllorna är monterade, de gamla möblerna sålda på blocket, 3 sopsäckar med skit är slängda, köket är nymålat och har nya kryddhyllor, kylskåpet omlackat, sminkbordet rensat, sladdar prydligt fästa på väggen och alla lister + ventiler är dammade. Tyvärr så blev skönhetsresultatet lite sämre: extremt slitna naglar, en ”krossad” fot och en stukad handled (man ska inte montera bokhyllor ensam), ett klippsår i handen + otaliga blåmärken. Så morgondagen får nog ägnas åt renovering av Jessica.


Kylskåpet som inte längre är turkost

Ok, vitrinskåp… mest av praktiska skäl

Årets första tulpaner

12 svar på “Rensa i röran – Extreme

 1. mysigt du har det!!!!

 2. Kylskåpet blev verkligen superbra. Blev inspirerad att måla min kyl/frys också.

 3. Såååååå fiiiiint! Det var det värsta vad du hunnit med. Vet att du är en fena på att rensa o fixa, men….
  Minns att du t.o.m.vässade alla dina pennor i samband med dina städryck i unga år.
  Om jag släppte dig loss här hos oss med fria händer, hur skulle det då bli. Inte mycket kvar antar jag 😉

 4. Jättemysigt. Kylskåpet blev kanonfint. Att börja året med att renovera innebär ju att du nu kan slappa hela året. Skönt va!

 5. Nu blev jag också sugen på att måla om kylskåpet!! Snyggt!

 6. Verkligen snyggt! Bra jobbat. Det är skönt att kunna stänga in saker i skåp, det blir mindre rörigt när man slipper se precis alla prylar.

 7. Du har verkligen jättefin i din lägenhet. Soffan är fantastisk!

 8. otroligt snyggt!

  Det där med kylskåpsmålning blev jag nyfiken på, vad är det för slags lackfärg du använder?

 9. Oh men kylskåpet blev sjukt snyggt!! Coolt, hoppas jag blir inspirerad av dig. Har iaf varit nära köpa vita tulpaner… det räknas väl som ngn slags skönhetsförbättring iaf.

 10. Tack 🙂
  Rekommenderar verkligen kylskåpsmålning, livar upp vilket trist skåp som helst. Använde vanlig oljebaserad lackfärg, första gången man målar bör man först tvätta med aceton och rugga upp ytan med fint sandpapper. Sen grundmåla och lacka.

 11. Ursnyggt! Jag tycker att Du är fantastisk som kan måla, snickra och hålla på som den värsta hantverkare. Synd bara på de vackra naglarna men de växer väl ut efter ett tag. Jag är glad att Du behöll Hot Lips (soffan). Den är så überläcker.
  Kram, /Cybermor

 12. Shit vad fint det blev!! Jag har ett pågående litet städil – men håller mest till i garderoberna än så länge – och så städar jag undan piratskepp, bondgårdar, lock och burkar flera gånger per dag förstås… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.