Publicerad den 1 kommentar

Råttor på Konsum

Jag har ju nyss  flyttat från Birkastan till Söder. Några vardagligheter som förändrats är således vilken mataffär jag handlar på. Närmast är Konsum, men den har nu stängt på grund av RÅTTOR! Det är så äckligt att jag överväger att aldrig handla där igen, inte ens efter sanering och renovering. Jag saknar Birkahallen som var svindyr, men hade ett suveränt utbud på liten yta och trevlig personal. Här får man råttor och kassor som man måste göra hela jobbet själv i.

1 svar på “Råttor på Konsum

  1. Usch och fy! Råttor har jag inte sett några på Konsum vid Odenplan, men de har också infört sådana där ”snabbkassor” med självbetjäning. Snabbt, my ass! Jag har därför helt slutat handla där, förutom då och då när jag vill ha Änglamarks parmesan i bit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.