Kategorier
Made by me Mode

Projekt Remake – Levererat!

Lämnade in mina plagg imorse till Therese 🙂 Hon har tyvärr haft ett datorhaveri och förlorat allas mailadresser så ifall du är med i projektet vore det bra om du kunde maila henne på tess@splendidbaby.com.

Alla plagg från projektet kommer gå att shoppa på Streets återvinningshelg 20-21:a maj.

Plagg 1
Plagg 2
Plagg 3
Plaggen innan.

7 svar på ”Projekt Remake – Levererat!”

Oh btw! Vi hade firmafest i fredags och vet du!!!!?? Jag vann danstävlingen!!!!(Som jag inte visste att jag var med i ska tilläggas!) Måste vara första gången i världshistorien som jag kommer etta i nått som inkluderar kroppsrörelse!!!! Ha ha ha

Jag är lite förkrossad över att jag missar den där helgen – ska till göteborg. Men alltid verkar man missa något just precis när man ska bort. Annars händer ingenting..

Beundrarsvärt av er som kan sy! Måste erkänna att jag är lite avis. Själv är jag rädd för symaskinen. 🙂 Och min farmor var sömmerska, egentligen har flera i min familj varit sömmerskor. Hoppas det går bra att sälja kläderna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.