0 svar på ”Projekt Remake – Levererat!”

  1. Snitsig! Så typisk Sessanöverdel 🙂
    Men oj, nu kan du ju ta med Bosse på återvinningshelgen. Kom ihåg att han inte är till salu 😉

  2. Även om jag inte sytt nått själv är jag klart sugen på att gå dit och titta. Det är alltid kul att se vad folk gör med sin kreativitet. Din sol-bh är fantastiskt söt!
    Kram på dig!

  3. Oh btw! Vi hade firmafest i fredags och vet du!!!!?? Jag vann danstävlingen!!!!(Som jag inte visste att jag var med i ska tilläggas!) Måste vara första gången i världshistorien som jag kommer etta i nått som inkluderar kroppsrörelse!!!! Ha ha ha

  4. Jag är lite förkrossad över att jag missar den där helgen – ska till göteborg. Men alltid verkar man missa något just precis när man ska bort. Annars händer ingenting..

  5. Beundrarsvärt av er som kan sy! Måste erkänna att jag är lite avis. Själv är jag rädd för symaskinen. 🙂 Och min farmor var sömmerska, egentligen har flera i min familj varit sömmerskor. Hoppas det går bra att sälja kläderna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *