Publicerad den 7 kommentarer

Projekt Remake – Levererat!

Lämnade in mina plagg imorse till Therese 🙂 Hon har tyvärr haft ett datorhaveri och förlorat allas mailadresser så ifall du är med i projektet vore det bra om du kunde maila henne på tess@splendidbaby.com.

Alla plagg från projektet kommer gå att shoppa på Streets återvinningshelg 20-21:a maj.

Plagg 1
Plagg 2
Plagg 3
Plaggen innan.

7 reaktioner på “Projekt Remake – Levererat!

 1. Snitsig! Så typisk Sessanöverdel 🙂
  Men oj, nu kan du ju ta med Bosse på återvinningshelgen. Kom ihåg att han inte är till salu 😉

 2. Även om jag inte sytt nått själv är jag klart sugen på att gå dit och titta. Det är alltid kul att se vad folk gör med sin kreativitet. Din sol-bh är fantastiskt söt!
  Kram på dig!

 3. Oh btw! Vi hade firmafest i fredags och vet du!!!!?? Jag vann danstävlingen!!!!(Som jag inte visste att jag var med i ska tilläggas!) Måste vara första gången i världshistorien som jag kommer etta i nått som inkluderar kroppsrörelse!!!! Ha ha ha

 4. Åh hå… du vet jag vad jag ska roa mig med i helgen 🙂

 5. Jag är lite förkrossad över att jag missar den där helgen – ska till göteborg. Men alltid verkar man missa något just precis när man ska bort. Annars händer ingenting..

 6. Beundrarsvärt av er som kan sy! Måste erkänna att jag är lite avis. Själv är jag rädd för symaskinen. 🙂 Och min farmor var sömmerska, egentligen har flera i min familj varit sömmerskor. Hoppas det går bra att sälja kläderna!

 7. Vet du hur det gick? Kollade du in de andras alster? Jag är supernyfiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.