Publicerad den 6 kommentarer

Pixeluppdatering

Pixel frodas och mår prima, han är antagligen världens hungrigaste katt för han kan aldrig få nog med mat. (Tyvärr har vi inte lyckats få honom att äta torrfoder alls än…) Sedan så har han dsc_0659-12-3064042 fått en sele som vi tänkte träna honom med inför sommaren då han ska följa med till Gunnarskog/Arvika. Men den är inte särskilt populär utan han sätter sig bara på rumpan och tittar surt på mig.

Desto populärare är dock bollen som han fick från min moder Gagga. dsc_0663-12-4966394dsc_0665-12-6864994

6 svar på “Pixeluppdatering

 1. kör utan sele! Han kommer nog inte sticka. katter är ganska trogna till den som ger dom mat…… Såvida det inte finns bättre mat hos grannen.

 2. Roligt att P gillar bollen. Skulle egentligen ha varit en pingla inuti, men den försvann medan jag virkade klart bollen.
  Bra att du tränar honom med sele. Annars kanske Åke o Fritte drar med honom ut på dåligheter. Ska bli spännande att se hur alla djuren här reagerar på Pixel o han på dem 🙂
  Stort tack för allt trevligt du skickade med Bosse. Gôtt!!!!!

 3. Ljuvliga lilla kisse.

 4. Inte konstigt att han är hungrig om han bara äter våtfoder, det är ju mest vatten… Ställ fram en skål torrisar och dra ner på blötmaten rejält. Bara sjuka djur svälter sig, allt annat är en struggle of wills och får han vinna redan i späda dagar så kommer ni ha ett helvete längre fram när han lärt sig hur lättmanipulerade tvåbeningarna är.

  Om han får blötmat sällan kan du dessutom använda den som belöning i t.ex. seleträningen. Ger du honom bara blött när han har selen på sig så kommer den bli myyyycket roligare snabbt! 🙂

  F’låt! Yrkesskada, kan inte låta bli att lägga mig i! 😉

 5. Åh han är så fin din Pixel. Snart så kommer han älska selen vänta bara.

 6. Hej!
  Jag hittade din blogg när jag sökte på ”sminkbord” på google, då kom ett gammalt inlägg från 2008 upp. Du hade precis blivit klar med ditt sminkbord och fått massa fina komentarer. Jag kan inte se bilderna men tänkte skaffa mig ett fint sminkbord och behövde få lite insperation, du kan inte maila någon till mig?
  //Amanda
  forshagehaglund@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.