Publicerad den 4 kommentarer

Pedikyr och manikyr

dsc_0005-348x400-1175940

Toppengrej att göra ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr samtidigt! Jag hade tre trevliga tjejer som tog hand om mig i 2,5 timmar. Dessutom ingick lacken från Scratch Nails. 810:- för allt! Naglarna blev lite rakare i formen än vad jag normalt sett vill ha, men jag glömde säga till om det så… Imorgon blir det klippning och färgning av håret. Har haft en bad-hair-month så det kommer bli en väldig lättnad att få det gjort.

4 svar på “Pedikyr och manikyr

  1. vad har vi SAGT om fötter? Jag fick dåndimpen. Okej, det var snyggt men jag har ju fotfobi… Höll på att tappa datorn i golvet 🙂

  2. Hehe!
    Jag tänkte faktiskt på dig när jag la upp bilden. Men tyckte det var på plats att dokumentera när de för en gångs skull var någorlunda visningsbara.

  3. Lite sent att fråga kanske men vart gick du då ? På elevbehandling eller ?
    Behöver verkligen fixa till båda händer och fötter..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.