Publicerad den 5 kommentarer

Parfymerade produkter

Har testat ett antal budgetprodukter senaste tiden i ett försök att minska något på sminkutgifterna. Bl.a. Garniers dagkräm för torr hud och H&M sminkborttagningsservetter. Med tanke på priset var båda produkterna väldigt prisvärda men då de båda har en extremt stark parfymdoft är det nästan omöjligt att fortsätta använda dom. Varför överparfymera produkter? För mig är doften en av de största anledningarna till varför jag väljer en hudvårdsprodukt framför en annan.

Men tack och lov så har vi här i Sverige inte riktigt gått lika långt som i USA där Tampax nu marknadsför parfymerade tamponger!

5 svar på “Parfymerade produkter

 1. Och jag trilskas m att köpa Garniers nattkräm just för att den doftar så gott, fast produkten i sig är värdelös!

  I USA, även: parfymerade soppåsar & toalettpapper.

 2. Det är helt galet. Såg nån annons om det i InStyle.
  Men för säkert fem år sen såg jag ett avsnitt av Oprah där de pratade om varför kvinnor har såna nojor kring hygienen. Då visade de upp muff-deodoranter… med jordgubb och hallondoft typ.
  En expert var med och pratade om hur farligt sånt här var. Han tog oss svenskar som ett exempel på hur kvinnor i andra länder gör. Men det funkade inte riktigt. Publiken verkade tycka att vi var såna äcklon som inte vill lukta hallontårta i muffen 🙂

 3. Jag håller på att bli tokig på hur svårt det är att hitta vettigt toapapper här i Paris! Man får akta sig noga om man inte vill ha papper med aloevera och/eller parfym… *suckar*

  Men tamponger med parfym låter ju helt sinnessjukt. VILL dom att vi ska få kroniska underlivsbesvär??

 4. men herre guuuud ! Detta är verkligen bland det dummaste jag hört!!!! Vad ska dom hitta på nu då? Parfymerade tops?? Kan det va nått??? Eller varför inte parfymerade lösögonfransar?? De finns ju ingen hejd på de goda idéerna ju!!!!

  Maria

 5. Jag var nyligen med i en marknadsundersökning på internet som handlade om vad jag skulle tycka om parfymerade trosskydd och om jag skulle köpa dem, så jag gissar att nån funderar på att lansera sådana i Sverige. Fast jag gissar ju faktiskt att de flesta tjejer svarade ungefär som jag. ”Parfymerade trosskydd skulle få mig att känna mig fräschare och kvinnligare” var typ ett av påståendena man skulle ta ställning till. Så fruktansvärt dumt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.