Publicerad den 4 kommentarer

Onödig nödvändig lyx

Min onödigaste nödvändliga skönhetsprodukt är helt klart Chanels nagellacksremover Dissolvant Doux. Dels är den effektiv utan att vara uttorkande men den doftar dessutom så gott av rosor! Kan helt enkelt inte gå tillbaka till budgetremover igen.

4 svar på “Onödig nödvändig lyx

 1. måste bara få fråga, såg att du var addicted till maxfactors (?) lipfinity. har flera gånger velat köpa men varje gång jag står där vid hyllan så ångrar jag mig alltid då färgerna är urtråkiga och nästan tantiga.

  jag trivs väldigt bra i riktigt rött läppstift (inte rosarött, brunrött, orangerött utan RÖTT) och undrar om lipfinity finns i en röd färg? så som jag vill ha det? 🙂

  folk har tidigare nämnt att det inte äns går att få bort lipfinity med remover. stämmer det? isåfall hur sjutton tar man bort det? :S

  torkade läppprodukter är inte det snyggaste som finns direkt. måste även tillägga att du har en oerhört snygg och rolig blogg! kram malin

 2. åhh..måste jag prova..me love Chanel..snygg att ha i badrumsskåpet om inte annat=)!

 3. det var jag som skrev om lipfinity tidigare och tycker att det är otrevligt att du inte svarar, im inte väldigt tråkigt. suck

 4. Anonymous:

  Ok. Jag svarar då och då, men bloggen är något jag gör på min fritid så ibland förblir vissa frågor obesvarade. Oftast beror det på att jag kanske måste ta reda på något och det TAR TID! Tid som jag kanske inte alltid har.

  Men ändå. Du undrar om lipfinity finns i en riktigt röd färg. Hm, jag har säkerligen 15 olika och några är riktigt röda men tyvärr försvinner siffran på dom direkt så jag vet ärligt talat inte vad färgen heter. Men jag tycker Everlitesfärgerna är mycket bättre.

  Borttagning sker med oljebaserad remover. Har du ingen hemma funkar olivolja eller matolja lika bra. Även något att se upp med när man käkar oljig mat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.