Publicerad den 2 kommentarer

Nine Inch Nails till Arvika!

img_77762-2417342
Foto: Jessica Björkäng

Mitt konsertår blir bara bättre och bättre. Nu har Arvikafestivalen meddelat att Nine Inch Nails också kommer.  Jag jublar! Så jävla fantastiskt att jag nästan inte förstår att det är sant: mina två absolut största musikfavoriter (DM och NIN) kommer spela i min hemstad.

2 svar på “Nine Inch Nails till Arvika!

  1. Jag klättrar redan på väggarna, det kommer bli GAALET!!!

  2. Jag tvekar fortfarande. Jag har precis lagt en smärre förmögenhet på biljett + kringkostnader för Ulvers första konsert på 15 år i maj, så jag vet inte hur många mer konsertbiljetter min ekonomi kan klara. Men attans vad det är frestande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.