Publicerad den 4 kommentarer

Nine Inch Nails

I tisdags strax före nio satt jag förberedd framför datorn och tryckte på f5 var 5:e sekund. Till slut slog klockan 09.00 och biljetterna till Nine Inch Nails släpptes. Lyckades på första försöket att få min biljett.
Så söndagen den 8:e april kommer jag befinna mig i Globens Annex 🙂

1024x768-072-1677718

4 svar på “Nine Inch Nails

  1. Huh, bra att jag läste detta så jag kom på att jag måste hämta ut min biljett också.

  2. Jag satt i möte och hann inte boka biljett, fy satan! Ta lite bilder åt mig är du snäll!!

  3. merde! själv upptäckte jag att de skulle spela här så sent som idag, så jag kommer stå utanför i regnet (utgår jag ifrån) och försöka mig på konststycket att köpa dyra biljetter av mystiska män med handskrivna skyltar utan att ruinera mig

  4. […] Förra årets nya upptäkt för mig, Regina Spektor, kommer till Stockholm den 4:e mars. Så igår shoppades det biljetter Sen är det ju snart dags för Nine Inch Nails också. En fin musikvår helt enkelt. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.