Publicerad den 6 kommentarer

När tvättade du dina sminkborstar senast?

Insåg att mina borstar började bli lite väl sunkiga så när jag ändå höll på och städade så tog jag dom på samma gång. Ett milt shampoo och lite balsam efter så blev de som nya igen.

img_50962-2586245

6 svar på “När tvättade du dina sminkborstar senast?

  1. hej, bara undrar lite, vad har du skeden till i sminkväskan? nyfiken…

  2. Det här är jag faktiskt ganska duktig på! Jag tvättar av mina penslar minst en gång i veckan och använder ibland en vätska som jag köpt på makeup store som man kan skölja penseln i om man vill använda samma till flera skuggor. (Torkar jätte fort om man styrker av överflödig vätska med lite papper.)

  3. Jag undrar också lite kring skeden…

  4. Äter du smink 😉 ??

  5. Hehe, skeden har jag till att hålla för ögongloben när jag målar mascara. Ett bra trick för att både slippa maskara där man inte vill ha den samt att få fransarna jämna och lite lätt böjda. Lärde mig av Wenche på COW när jag var där och blev sminkad för något år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.