Publicerad den 4 kommentarer

Nagelolja

I förra veckan vandrade jag runt lite oplanerat på Åhléns City med antagligen de mest ovårdade naglar jag någonsin visat mig bland folk med. När då Depend stod där och hade extrapris på de flera av de dyrare produkterna passade jag på att inhandla Sesamoljan som jag varit sugen på sedan jag fick en manikyr av dem i höstas. Så nu har jag deras enklare variant (med fantastiskt god apelsindoft) på jobbet och den nya hemma. Att massera nagelbanden med nagelolja är ett suveränt sätt att förhindra torra, skivade naglar och att dessutom stimulera tillväxten. Men det tar tyvärr ett tag innan man märker resultat så det gäller att vara ihärdig.

4 svar på “Nagelolja

  1. Angående Chanel..jag hade Hydramax i den gamla vaianten och tyckte den var toppen. Men nu undrar jag om du vet hur Chanels kräm är som ger lite lyster. Ska på kryssning till Åland på fredag och tänkte inhandla lite hudkrämer och smink..
    Eller har du nåt annat tips på nån bra kräm som ger lite energi/lyster?

  2. Jag saknar verkligen den gamla Hydramaxen som i mitt tycke är mycket bättre än den nya Hydramax+. Har även haft Éclat Originel (lysterkrämen) som är riktigt bra även den, men ger inte mig riktigt nog med fukt. Om du hittar den till ett bra pris så kan jag rekommendera den, via strawberrynet ligger den nästan på 470:- nu. I övrigt har jag inte testat så många krämer av den typen.

  3. Den kostar 435 kr på vikinline… jag tänkte ha krämen framöver när det blir lite mer vår ute. Men om den inte ger dig så mycket fukt som du behöver kombinerar du den med nån annan kräm då?
    Fick ett prov på den i går när jag var på Kicks och just nu har jag den på mig..min hud blev verklgen jättelen. Suck, vet inte hur jag ska göra. Hade föut Energy Move från Dior men den har dom ju slutat med.
    Sen fanns det ju ett lystergivande serum från Chanel..har du testat? När ska man använda deTack för dina snabba svar!

  4. Jag är himla dålig på att använda nagelolja. Man blir ju som kladdig på fingertoppar och då brukar jag inte orka. Fast det skulle verkligen behövas för mina torra nagelband.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.