Publicerad den 3 kommentarer

Modebloggar…

Modebloggandet har exploderat och visst är det kul att så många tjejer börjat blogga. Och även fast jag har kategoriserat min blogg som ”modeblogg” på Bloggtoppen så skriver jag faktiskt väldigt sällan om mode och trender. Största anledningen är att jag egentligen inte gillar trendigt mode och har aldrig varit särskilt intresserad av att försöka följa det. Men jag fascineras av haute couture, vackra tyger och former, som barn drömde jag om att bli modedesigner och sy har jag gjort sedan dess. Jag skulle aldrig säga att jag inte påverkas av trender men jag blir snabbt allergisk mot dem. Att shoppa kläder som känns utjatade redan efter en säsong är inte min grej så oftast köper jag svarta, rätt enkla kläder. Många av mina favoritplagg har åtskilliga år på nacken.

Någon som skriver om mode på ett sätt som tilltalar mig är dock Antifashion. Dit och läs!

3 reaktioner på “Modebloggar…

  1. Halloj, kan du inte skriva ett par rader om hur det gick med datorbygget och framför allt om du köpte det ljudkort du funderade på och vad du tycker om det i så fall? Jag funderar också på ett sådant (eller något liknande).

    Mvh Patrick

  2. Måste kolla in den bloggen. Bra blogg b t w

  3. Patrick:
    Jag har faktiskt inte tagit mig för att köpa den än. Kunde inte bestämma mig för vilket chassi jag skulle ha och så kom ett kylskåpsinköp emellan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.