Kategorier
Made by me Smink

Mitt älskade sminkbord

Nu är äntligen lamporna uppsätta också så mitt sminkbord är komplett 🙂 olympus-digital-camera-3 Lite väl mycket saker som ska få plats dock… olympus-digital-camera-4 Uppdatering: Många frågar fortfarande 5 år senare var jag köpt sminkbordet och detaljerna kring det finns här (jag har alltså målat om ett traderafynd och lamporna är från ikea). Nyare bilder på sminkbordet har ni här.

29 svar på ”Mitt älskade sminkbord”

Det är ju ännu snyggare nu. Jag är fortfarande på jakt, men jag är säker på att jag kommer att hitta ett inom rimlig tid. Ikea-lamporna var verkligen en hit. Tycker du att ljuset är bra att sminka sig till?

Wow, vilket sminkbord. Sådana hade vi när jag gick i modellskola i USA. Dock tog jag inte med mig så mkt därifrån. Jag är kass på att sminka mig och gör det kanske fem gånger i månaden, max. Men när jag väl gör det är det ganska kul förutom när jag lyckas klia mig ögat och därefter har mascarara i hela ansiktet. Finns de där lamporna kvar på IKEA? Jag har en sån lampa men skulle behöva en till. Eller du kanske skaffat dina nånannanstans?

Hälsar
Annah

Vilket schysst resultat du fick! Dessutom har du till skillnad från mig en riktigt bra ordning på alla sminkprylar och attiraljer. Allt mitt smink ligger i tråkiga plastlådor med lock, men nu blev jag så inspirerad att själv få till ett schysst sminkbord i vitt med bra belysning.

Hej! Riktigt snyggt sminkbord, är på jakt efter ett liknande. Var har du köpt själva bordet någonstans? De lamporna är verkligen jättesnygga, jag hoppas det är bra ljus att sminka sig i också. Vore glad om du svarade, det verkar vara helt hopplöst att hitta sminkbord nuförtiden.:)

Gud va vackert ! 🙂 vart har du köpt det bordet och den spegeln , är jätte nyfiken. Ska precis fixa ihop mitt egna sminkbord och skulle faktist tänka mig något i den stilen!

Gud va vackert! Ska just skaffa ett eget sminkbord 🙂 men har väldigt svårt att hitta den parfekta spegeln… Vill ha en exakt sån spegel som du har. En spegel med lampor runt, så min fråga är självklart vat du fått den underbara spegeln ifrån?

Skulle uppskatta ett svart tack 🙂

ur snyggt verkligen, och jag är verkligen intresserad av dom dära lamporna. har du någon närmre bild att skicka till mej eller lägga upp?

tack på för hand / e 🙂

hej!
Jättesnyggt bord och belysning. Var på Ikea och köpte 2 MUSIK belysning men det krävs lite installation för att få de som du har dvs om man vill inte borra i vägen och ha en sladd där du kan släcka/tända som en vanlig lampa. Hur gjorde du?

Hej , verkligen shysst. Du jag bara undrar bara vad dom lamporna heter på ikea. Jag har kollat men hittar dom inte. Tänkte överaska min tjej när hon kommer hem från en resa. Mvh david

OTROLIGT SNYGGT!! Precis ett sånt sminkbord man drömmer om! Jag ser att det var några år sedan du la upp bilden, så du kanse inte längre läser detta, men det vore otroligt snällt om du kunde berätta var du köpte bord, spegel och lampor. Dessutom skulle det vara väldigt kul att få se några fler bilder på spegeln med lamporna, så att man kan se hur du har gjort 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.