Publicerad den Lämna en kommentar

Mera TV… Lost & Numb3rs och Johan Croneman

Som att det inte räcker med att följa Desperate Housewives och Scrubs… så har jag även tittat på samtliga sända avsnitt av Lost och Numb3rs. Lost går ju på TV4 nu så även stackare utan internet kan kolla. Än så länge har 15 avsnitt sänts i USA och varje avsnitt har varit hur spännande som helst.

Numb3rs har precis börjat gå, bara 4 avsnitt har visats än så länge. Serien handlar om en FBI-agent och hans bror som är ett mattegeni. Lite halvkul sådär, särskilt om man är fascinerad av matematik. Får se hur serien artar sig, känns som att även om ämnet ”allt är siffror” inte kan vridas och vändas på alltför många gånger innan det blir trist.

Johan Croneman på DN Kultur är min absoluta favoritrecencent. Mest på grund av att vi verkar ha väldigt liknande smak när det gäller tv och film. En god egenskap hos en recensent då jag vet att jag med åtminstone 90 procents säkerhet kommer gilla det som han rekommenderar, och nästan alltid hata det han sågar 🙂 I dagens tv-krönika rekommenderade han tv-serien Arrested Development. (”Firma Ruffel & bygg”, går på TV4 måndagar kl. 20.30.) Läste på Zach Braffs blogg att han kommer spela in några avsnitt för den serien också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.