Publicerad den 3 kommentarer

Manikyr med Shellac

Om det är någon del av mig som alltid nästan är ”groomad” så är det mina naglar. Men sen Ada kom har det varit lite si och så med den saken. Gör jag Shellac tar det minst 30 minuter oavbruten tid och den har inte funnits så ofta så jag körde Vinylux senast. Vilket sen gjorde att jag gick runt med superfult avskavt lack i någon vecka. Nu ska vi på 40-årskalas så idag tog jag lite egentid till Shellac. Klart värt tiden då naglarna är snygga i flera veckor utan skav.
Ada skulle också behöva en manikyr då hon river sig, försökt fila lite men det är inte helt lätt med någon som viftar med armarna helt besatt…

20140301-153642.jpg

Före

20140301-153653.jpg

Efter

3 svar på “Manikyr med Shellac

  1. älskar redan denna blogg! 😉 kan man göra shellack på ”burk”, eller måste man göra det på salong? hur tar man bort, etc. berätta mer? / novisen som alltid gör naglarna själv, med ”vanligt” lack. + vill gärna veta mer om nån produkt som man droppar på som får nagellacket att torka direkt, som jag hört om. samt ett inlägg om nagellacksborttagning på burk som går snabbt. tack!

  2. Snyggt! Har inte kommit mig för att inviga mitt shellackit ännu, men är sugen. Jag klipper och fixar Einars naglar när han sover.

  3. Anna: Jag återkommer med en rejäl Shellac-guide 🙂 Jag gör hemma och tar sen bort själv.
    Maria: Ska försöka det på Ada, men hon brukar alltid vakna om jag tar henne i handen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.