Publicerad den 6 kommentarer

Makead mamma

Bloggforumrapport kommer senare idag…

Då min kära moder inte är i närheten lika intresserad av smink som jag, ser jag det helt enkelt som min uppgift att omvända henne. Så som (en något försenad) födelsedagspresent fick hon en shoppingtur i söndags. Först blev hon sminkad av en duktig tjej på M.A.C., NK. Där införskaffades en lila ögonskugga (som matchar hennes gröna ögon fint), ett solpuder samt en concealer.
bf-3-2754723
bf-4-7748528

Sedan gick vi vidare till H&M Hamngatan där jag övertygade henne om resterande shopping…

Dagens skörd:
bf-5-1719627

6 svar på “Makead mamma

 1. haha vad roligt!
  Jag har lett min mor i ned i MAC träsket också. Tyvärr var MAC tjejerna på NK allt annat än trevliga när jag var där med min mamma för 1,5vecka sedan. Trots att en annan av tjejerna över telefon sagt att jag kunde komma förbi med henne och de skulle hjälpa henne att bli sminkad så blev dte bara snorkiga miner och totalt ointresse när vi väl var där. Min mamma blev jättestött, hon har lagt tusentalskronor vid den disken tidigare.
  dåligt!
  Vi gick till Åhlens City istället och där fick vi hjälp av en jättetrevlig serviceminded tjej. Mamma blev sminkad, glad och köpte massa massa smink.

 2. Kära nån! Var det möjligt att hon kunde bli ÄNNU snyggare?

 3. Vilken snygging! Har hon möjligen blivit värvad till Top Model eftersom hon inte verkar ha tid med ett inlägg på bloggen?

 4. Vilket lyx! Det var hon värd så rar som hon är din mor!

 5. Tack än en gång! Överraskande o kul! Trevlig tjej som fixade mig också. Synd att jag inte hade varit där FÖRE Bloggforum. Men nu fick i stället Bosse skåda den proffsmålade frun. Han var riktigt nöjd. Nästan så jag lät bli att ”avmaska” mig på kvällen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.